Întâlnirea Regională IMPACT IDEEA

Home $ Știri Cluj $ Întâlnirea Regională IMPACT IDEEA

by | Mar 14, 2014 | Știri Cluj

Împărtășire! Descoperire! Entuziasm! Energie! Acțiune!

 

 

Fundaţia Noi Orizonturi vă invită la Întâlnirea Regională IMPACT IDEEA CNV realizat cu sprijinul Romanian American Foundation. Evenimentul se va desfășura la Mărișel, județul Cluj, în perioada 14-16 martie 2014.

Fundaţia Noi Orizonturi, inițiatoarea modelului și a mișcării de tineret IMPACT, organizează Întâlnirea Regională IMPACT IDEEA CNV – un eveniment care aduce împreună 60 de membri și lideri IMPACT din Cluj si Brașov pentru a se cunoaște, a descoperi provocările cluburilor, proiectele implementate în comunitate, pentru a se distra și învăța împreună ca parte a Mișcării IMPACT.

Vă aşteptăm alături de noi pentru a cunoaşte poveştile adolescenţilor care învaţă să fie mai buni, prin implicarea în comunitate! În România, sunt 103 cluburi active cu aproape 2.000 de tineri voluntari IMPACT care aduc anual bucurii pentru aproximativ 30.000 de persoane: copii mai mici, copii săraci, vârstnici singuri sau bolnavi, tineri cu dizabilități etc.

Cât privește regiunea CNV (Centru Nord-Vest), ea numără 26 de cluburi IMPACT care au derulat anul trecut aproximativ 49 de proiecte, în domenii precum: educație, ecologie, artă, sănătate,etc si care au atins peste 9.000 de beneficiari.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!