Jurnalul Fetei cu Distracţia – 15 martie 2014

Home $ Articole $ Recomandări $ Jurnalul Fetei cu Distracţia – 15 martie 2014

by | Mar 16, 2014 | Recomandări

Sâmbătă pe la amiază, după seara memorabilă de la Molecular Beams şi un somn bun, şi după ce s-au terminat manifestaţiile din oraş, am fost gata de ieşiri din nou. Weekendul e facut pentru relaxare şi destindere, aşa că am ales pentru brunch o locaţie aproape de centrul Clujului, situată în Piaţa Ion Agârbiceanu – Engels Bistro. Dacă sunteţi fani ai supelor cremă, trebuie să le încercaţi pe cele de la Engels (mai ales pe cea de broccoli!). Meniul e foarte variat, locaţia e prietenoasă, iar dacă vremea iţi permite ai posibilitatea de a sta pe terasă. Din păcate, furtuna de ieri ne-a cam stricat planurile, însă nu şi pe cel de a ieşi mai pe seara la Midi.

Sâmbăta asta, Club Midi, una dintre cele mai importante locaţii de pe harta clubbing-ului din Romania, a continuat seria party-urilor cu Marc Antona, fondatorul labelului Dissonant şi invitatul special al multor evenimente marca Music On. De warm-up s-a ocupat K!D Chriss, unul dintre rezidenţii clubului.

Eu am ajuns undeva aproape de miezul nopţii la locatie, cand încă nu se adunase foarte multă lume, dar până la ora 1 atmosfera s-a mai încălzit, iar clubul s-a umplut de ascultători ai genului.
Toate cele trei părţi constitutive ale unei petreceri sunt extrem de importante şi au un rol bine determinat, însă warm-up-ul mi se pare partea cea mai dificilă, care necesită cea mai multa muncă. Spun asta pentru că trebuie să îţi sincronizezi progresia muzicii cu ceea ce se întamplă în club şi trebuie să antrenezi mulţimea în direcţia potrivită. K!D Chriss a avut un set foarte bun aseară, extrem de apreciat de către public. Piesele oldschool, de efect, pe care le foloseşte în seturile sale, sunt ca un trademark al său.

Marc Antona este un artist al contrastelor şi reuşeste să transforme stări şi emoţii complementare în ceva mai mult, ceva ce te conecteaza cu ceilalţi – în acelaşi fel în care muzica lui a făcut-o cu atât de mulţi fani de-a lungul timpului, şi binenţeles aseară. Am fost foarte entuziasmată să îl revăd, fiind foarte plăcut impresionată de prestaţia sa de la Mioritmic.

La eveniment au participat in jur de 600 de persoane, petrecerea ridicandu-se la nivelul asteptarilor. Party-ul a fost promovat destul de intens în social media, la radio, dar şi în spatiul public, prin afişe în spaţiile comerciale sau intens frecventate. Cam atat despre ziua (şi noaptea) de ieri, astăzi continui activităţile de loisir cu colegii de facultate: jucăm Activity. Vă mulţumesc pentru toate aprecierile şi pentru că îmi citiţi articolele. Pe weekendul viitor!

Pe langa iesirile cu prietenii, in weekend imi dedic mai mult timp ingrijirii tenului cu produse Farmec. Doar asa ma pot pregati pentru urmatoarea saptamana!

BiancaFata cu Distractia

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!