Das ist Kinofest! @ La Cizmarie - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi

Das ist Kinofest! @ La Cizmarie

Das ist Kinofest! La Cizmarie

Intrare libera!

Scurtmetraje digitale din Germania

Proiecţii cu subtitrare în limba engleză

Festivalul Kinofest din Bucureşti s-a impus încă din 2007 în domeniul filmelor digitale şi susţine explicit tinerii producători de filme digitale. Centrul Cultural German prezintă o selecţie a celor mai interesante producţii germane care au fost prezentate în ultimii ani la festival . Selecţia a fost făcută de către Institutul Goethe şi va fi pentru prima dată arătată la Cluj. Cele peste 20 de producţii foarte diferite vor dovedi fantazia nemărginită şi spiritul inovator al tinerilor producători germani din afara luminii reflectoarelor. Printre producţiile prezentate se află animaţia Anhalter de Daniel Höpfner, desenul Das Haus de David Buob şi povestioara metaforică Schafmatt de Albert Radl.

Evenimentul va avea loc în cadrul atmosferei relaxate a localului La Cizmărie, unde vă invităm să rămâneți după proiecţii la discuţii pe marginea scurtmetrajelor şi să petreceţi o seară plăcută.

La Cizmărie recomandă rezervarea locurilor în cafenea la numărul de telefon: 0742.899.507 sau 0742.899.507.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.