Masterclass @ Fabrica de Pensule

Home $ Articole $ Masterclass @ Fabrica de Pensule

by | Mar 19, 2014 | Articole

Masterclass Corpul inteligent / Corpul sensibil

Intrare: 20 Lei

Masterclass-ul Corpul inteligent / Corpul sensibil abordează dansul ca pe o formă de exprimare senzorială și creativă, căutând să ofere o înțelegere a mecanismelor organice care pun corpul în mișcare. Pentru a descoperi o expresivitate corporală vie și bine articulată, vom alterna progresiv exerciții și coregrafii organice, prin care punem în funcțiune un corp inteligent, senzorial și creativ. Prin improvizații, ne vom concentra asupra conștientizării spațiului în care dansăm, a relației noastre cu ceilalți participanți și a modalităților prin care putem elibera corpul din tiparele în care este obișnuit să acționeze.

SIMONA DEACONESCU este coregraf și director artistic al companiei Tangaj Dance. Este licențiată și deține un master în Coregrafie, la UNATC București și este licențiată în Regie de Film și TV în cadrul Universității Media București.

Printre proiectele sale coregrafice se numără: Time Quartet, Alice în ţara minciunilor și live concertul Undeva. Cândva. Primul ei spectacol independent Camera 0001 | Fabrica de Vise, va fi prezentat pe 27 martie la Teatrul Maghiar de Stat Cluj.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!