Non Stop – de la New York la Londra

Home $ Cinema $ Non Stop – de la New York la Londra

by | Mar 20, 2014 | Cinema

Până să vină Noe cu Potpoul lui și printre cursele de mașini din Need for Speed, în cinematografele de la noi din țară rulează un film de acțiune cu un actor care nu mai are nevoie de nicio o prezentare. Numele lui este Liam Neeson, nord irlandezul devenit celebrul după rolul din Schindler’s List, dar apreciat de publicul larga abia după rolul din Takken, iar filmul se numește Non Stop.

În regia lui Jaume Collet-Serra, Non Stop ne prezintă povestea lui Bill Marks, un fost polițist al aerului, care acum s-a retras pentru o slujbă liniștită de birou. Problemele încep pentru Bill în timpul unui zbor regulat de la Londra la New York, după ce primește un sms anonim în care este anunțat că la fiecare douăzeci de minute cineva din avion va fi ucis. Situația devine tensionată după ce prima victimă e găsită, dar mai ales după ce Bill începe să-și dea seama că cineva încearcă să-i însceneze totul. De la simplu polițist al aerului, Bill ajunge să fie bănuit de terorism.

Alături de Liam Neeson, din distribuție mai face parte Julianne Moore, cunoscută pentru rolul din Assassins, Magnolia și The Kids are all right și Lupita Nyong’o, actrița de culoare câștigătoare a premiului Oscar pentru cea mai bună interpretare feminină într-un rol secundar. Non Stop e un film de acțiune, un thriller ce te ține cu sufletul la gură pe toată durata lui. Surprizele pregătit s-ar putea să nu fie așa de mari și poate scenariul mai are lacune pe ici acolo, dar pe total Non Stop e un film perfect de relaxare, mai ales dacă a-ți văzut deja recomandările noastre precedente și dacă nu aveți chef de Divergent, o poveste poate un pic prea adolescentină.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

Non Stop
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!