Nu Zau /Sublee/Pavlov /Jasper @ Club Grua

Home $ Party $ Nu Zau /Sublee/Pavlov /Jasper @ Club Grua

by | Mar 20, 2014 | Party

Club Grua presents: Nu Zau /Sublee/Pavlov /Jasper

Intrare: 10 lei înainte de ora 00.00 / 15 lei după ora 00.00

Nu Zau este unul dintre artistii Romani, care au reusit sa impresioneze intr-o perioada de timp foarte scurta, un numar mare de ascultatori de muzica electronica, prin materialele semnate de catre el, dovada clara avem ultimul EP intitulat Voyage a Paris, care beneficiaza si de un remix Livio & Roby, semnat prin casa de discuri administrata de catre Pagal, The Rabbit Hole Records, la ora actuala clasat pe primul loc in topul celor mai bune vanzari pe site-urile de specialitate, precum decks.de.

Generatia ’89, din Baia Mare ,se declara dependent de muzica electronica, avand astfel datoria si bucuria sa o promoveze pe scena muzicala din Baia Mare. Fondator al grupului COCOR, care se ghideaza dupa legea firii: ca muzica uneste oamenii, Pavlov s-a mutat de curand in Cluj, pentru a explora scena locala, a-si da frau liber imaginatiei si a evolua.

Jasper: Membru al grupului COCOR, originar din Maramures, s-a mutat la Cluj in urma cu 5 ani. Pasionat de muzica inca din anii copilariei, isi incepe “calatoria muzicala” in urma cu 3 ani. De atunci au urmat o multime de petreceri si locatii unde a activat,pe scena din Cluj si nu numai,printer care: Electric Castle, Boiler Club, La Gazette, The Shelter, Casa Tiff si multe altele.
Isi descrie stilul muzical ca fiind un mix intre techno,dub techno, house, Detroit, Chicago, promitand sa va conduca intr-o calatorie astrala pe ritmurile muzicii sale.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!