Un nou festival langa Cluj: T-Festival

Home $ Știri Cluj $ Un nou festival langa Cluj: T-Festival

by | Mar 20, 2014 | Știri Cluj

T-Festival în incinta Parcului Industrial Tetarom III(parcarea DeLonghi), din localitatea Jucu.

Intre 9 – 11 mai 2014

Intrare:

Preţ bilet pe zi: 35 RON – Biletul este valabil fie pentru vineri 9 Mai, fie pentru sambata 10 Mai. Duminica 11 mai intrarea este libera.

ABONAMENT 2 ZILE: 55 RON – Abonamentul este valabil pentru 2 zile: vineri 9 Mai si sambata 10 Mai. Duminica 11 mai, intrarea este libera.

Abonament VIP *: 200 RON – sunt doar 50 de bilete VIP si ele includ:

  • Acces la festival in toate zilele.
  • Intalnire cu Artistii.
  • Poza cu artistii.
  • Autograf al artistilor.
  • Poza cu Cel mai Frumos Camion si Cea mai frumoasa Motocicleta, trofeul T Festival.
  • Tricou T Festival.

Organizat de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România în colaborare cu Consiliul Judeţean Cluj şi cu alte instituţii şi reprezentanţe ale industriei auto din România, festivalul se doreşte a fi cel mai mare eveniment din ţara noastră dedicat cailor putere şi muzicii, dar şi unul dintre cele mai importante din această zonă a Europei. Pasiunea pentru rock, camioane şi motociclete, dar şi spiritul liber şi dorinţa de viaţă au creat premisele naşterii acestui festival unic, în cadrul căruia vor fi premiate cele mai frumoase camioane şi motociclete.

T-Festival va reuni nume importante din industria transporturilor rutiere, urmând a găzdui o serie de concursuri pentru camioane, motociclete şi choppere, de măiestrie în arta condusului, precum şi renumitul concurs „Scania – Young European Truck Driver 2014” – cea mai mare întrecere dedicată şoferilor profesionişti din lume. Alături de aceste evenimente specializate vor avea loc şi concerte ale unor renumite trupe de muzică rock şi rock’n’roll din România şi străinătate, care vor evolua în serile de 9 şi 10 mai.

Totodată, în virtutea unui protocol încheiat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca – Facultatea de mecanică, în cadrul festivalului vor fi expuse diverse ansamble şi componente de maşini realizate de cercetătorii şi inginerii acestei prestigioase instituţii academice.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!