Motanul Vrăjitoarei @ Teatrul „Puck”

Home $ Articole $ Motanul Vrăjitoarei @ Teatrul „Puck”

by | Mar 21, 2014 | Articole

„Motanul Vrăjitoarei”, spectacolul ales să reprezinte România în cadrul celui mai mare festival de teatru de păpuşi din Turcia, se joacă duminică la Teatrul „Puck”, de la orele 11:00 si 12:30.

Pentru cei care vor să vizioneze spectacolul „Motanul Vrăjitoarei”, spectacolul care prin intermediul teatrului „Puck” a reprezentat România în cadrul celui mai mare festival de teatru de păpuşi din Turcia, Izmir International Puppet Days (6-23 Martie 2014), acesta se va juca duminică, 23 martie, pe scena Teatrului „Puck”, de la orele 11:00 şi 12:30.

„Motanul Vrăjitoarei” spectacolul Teatrului „Puck” (distins şi cu „Premiul pentru arta animaţiei” la Festivalul „Valise” din Lomza, Polonia) a fost prezentat publicului din Turcia între 10 şi 13 martie. Sute de spectatori au venit şi s-au distrat la cele 4 reprezentaţii ale spectacolului care au avut loc în diferite locaţii din Izmir (10 martie – Ahmet Piriştina Kültür Merkezi, 11 martie – Rota Koleji, 12 martie – Izmir Sanat, 13 martie –Bahçeşehir Koleji).

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!