THEJOINTVENTURES welcomes: Fred P.@ Boiler Club

Home $ Party $ THEJOINTVENTURES welcomes: Fred P.@ Boiler Club

by | Mar 24, 2014 | Party

THEJOINTVENTURES welcomes: Fred P. AKA Black Jazz Consortium

Fred P este artist, producător şi pilon de bază la Soul People Music şi label-urile Earth Tones, Earth Boards. Fred P a captivat scena muzicii house cu mostrele sale de deep house produse la propriul său label Soul People Music, dar şi la Underground Quality. Cuvântul „deep” se potriveşte perfect cu personalitatea şi muzica ce poartă semnătura lui Fred, mai ales că acest cuvânt îi şi descrie experienţa de peste 20 de ani în industrie.

Fred , Jus Ed , Dj Qu şi Levon Vincent au devenit mai mult decât DJi sau producători captivând cu adevărat publicurile din întreaga lume cu abordarea lor muzicală. Fred este în continuu pe drum, la Berlin, New York, Belgrad, Frankfurt, Londra, Irlanda, Philladelphia sau Miami Winter Music Conference. În 2010, Little White Earbuds a clasat albumul lui Fred P direct pe locul 1.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/CKd” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!