Mick Harvey @ Flying Circus

Home $ Articole $ Mick Harvey @ Flying Circus

by | Mar 25, 2014 | Articole

Mick Harvey (cofondator Nick Cave and The Bad Seeds, colaborator de bază PJ Harvey) / Robin and the Backstabbers

Intrare: 30 Lei (in avans)

După aproape un an și jumătate de la lansarea albumului de debut, Robin & The Backstabbers revin în Flying Circus, de data asta ca invitați speciali alături de Mick Harvey (cofondator Nick Cave and The Bad Seeds, colaborator de bază PJ Harvey).

Este prima vizită a lui Mick Harvey în România și singurul concert Robin & The Backstabbers cu setlist complet în acest sezon la Cluj.

MICK HARVEY

“Pînă în 2009, Mick a fost mereu lîngă Nick Cave, fie că perioadele s-au numit Boys Next Door, o entitate protoistorică ce avea să se transforme în The Birthday Party, fie că s-au numit chiar The Birthday Party, fie că s-au numit The Bad Seeds. Mick i-a fost lui Nick prieten şi confident, dar, mai important pentru muzica lui Cave, omul care i-a făcut aranjamentele pieselor şi l-a ajutat să le scrie timp de 36 de ani, sărind de la un instrument la altul, cu o uşurinţă de invidiat.”

ROBIN & THE BACKSTABBERS

Robin and the Backstabbers este un grup de pop melodramatic din Bucureşti, înfiinţat în 2010. Componenţa actuală îi cuprinde pe Andrei Robin Proca (voce, chitară), Florentin Vasile (chitară), Vlad Feneşan (chitară bas), Vladimir Proca (tobe), Radu Moldovan (tobe) şi Andrei Fântână (saxofon, acordeon, chitară). Formaţia s-a bucurat de un anume magnetism încă de la început, câştigând Premiul Publicului la ediţia din 2010 a competiţiei Stufstock Newcomers.

 

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!