Yard Sale Momly @ Florești

Home $ Articole $ Yard Sale Momly @ Florești

by | Mar 26, 2014 | Articole

Yard Sale Momly – Eveniment pentru parinți și copii

Dragi parinți, dacă doriți să achiziționați, cu buget redus, haine, jucării și alte lucruri pentru copii, vă invităm sâmbată, 29 martie, între orele 10:00-14:00 la Yard Sale-ul din Florești, organizat de Momly (www.momly.ro) cu sprijinul Primăriei Florești, la Sala de Sport Cetatea Fetei ANL!

Am pregătit pentru copilași un loc de joacă, atelier de creativitate, facepainting, concursuri și multe alte surprize.

Echipa Momly, din care fac parte și patru mămici, a organizat acest Yard Sale pentru a promova și a întări în comunitate ideea de reutilizare și ajutor reciproc, sub sloganul „De la mămici, pentru mămici”.

Ideea a pornit de la constatarea faptului că părinții cumpără o mulțime de lucruri pentru copii, pe care le folosesc pentru o scurtă perioadă de timp, iar acele lucruri, de multe ori, sunt depozitate fără a mai fi folosite. Pe de altă parte, sunt alți părinți care au nevoie de unele lucruri, fie să le împrumute, pe o perioadă scurtă, fie să le cumpere.

Soluția gândită de noi, este o platformă online, unde mămicile pot posta obiectele de care nu mai au nevoie și pe care le pot oferi altora. De asemenea, ele pot crea o listă de lucruri de care au nevoie, cererea și oferta întâlnindu-se pe această platformă pentru a împlini dorințele tuturor.

Momly și-a propus să devină site-ul destinat mămicilor, unde acestea pot face schimb, pot vinde, pot face cadouri, pot închiria sau împrumuta lucrușoare pentru copii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!