CNSC şi-a pornit microfonul pentru cea de-a 11-a ediţie

Home $ Știri Cluj $ CNSC şi-a pornit microfonul pentru cea de-a 11-a ediţie

by | Mar 31, 2014 | Știri Cluj

PRIME România anunţă începerea înscrierilor pentru cea de- a 11-a ediţie a Congresului Naţional al Studenţilor la Comunicare, ce va avea loc între 8 şi 10 mai 2014, la Casa de Cultură a Studenţilor Bucureşti (Calea Plevnei, nr.61).

Înscrierile se fac pe site-ul cnsc.primeromania.ro, până pe 5 mai.

Tema aleasă anul acesta, Neuromarketingul, continuă seria subiectelor inedite şi puţin discutate în România, cu care ne-au obişnuit de-a lungul timpului organizatorii CNSC. ,,Am încercat prin această ediţie să le oferim participanţilor ocazia de a dobândi cunoştinţe despre un domeniu inedit, puţin discutat în România. Ştim că poate părea un termen complicat, însă modalitatea de abordare din cadrul evenimentului va fi una pe înţelesul studenţilor. De asemenea, nu vom pune accentul pe partea tehnică a conceptului, ci pe impactul neuromarketingului asupra consumatorilor şi modul în care brandurile folosesc aceste cercetări. Neuromarketingul este un domeniu în faţa căruia consumatorii nu pot avea secrete, este un pas înainte pentru campaniile şi strategiile de PR, publicitate sau marketing”, a declarat Alina-Mihaela Sultana, Project Manager CNSC.

Prima conferinţă, Introducere în neuromarketing, va avea loc pe data de 8 mai, la ora 10:00, şi le va oferi celor prezenţi o experienţă menită să îi iniţieze în tainele neuromarketingului.

Cea de-a doua conferinţă, Neuromarketing – noua cale de cunoaştere a consumatorului, care începe la ora 14:10, a fost gândită să le ofere participanţilor insighturi despre tehnicile şi strategiile de neuromarketing folosite în mediile online şi offline.

9 mai, va începe cu o conferinţă intitulată Neurodesignul în publicitate și relații publice, la ora 10:00, în care vor fi analizate avantajele folosirii neurodesignului în publicitate și relații publice și impactul pe care îl au imaginile, plasarea produselor, packagingul, culorile asupra deciziei de achiziționare a produselor sau de utilizare a anumitor servicii.

Neuroetica. Concluzii și previziuni, la ora 14:10  –  vor fi aduse în discuţie previziuni despre evoluţia campaniilor de neuromarketing, iar participanţii vor afla care sunt urmările negative sau pozitive ale neuromarketingului şi care este modul în care acesta este privit de consumatori şi de specialişti.

Ultima zi de eveniment, 10 mai, este dedicată workshopurilor care se vor desfăşura  simultan, începând cu ora 12:00. Cei care se vor înscrie vor avea şansa de a pune în aplicare cunoştinţele acumulate în cele două zile de conferinţe şi studii de caz.

Workshopurile reprezintă o parte foarte importantă a CNSC-ului, pentru că le oferă studenţilor şansa de a lucra sub îndrumarea profesioniştilor la realizarea unor campanii cu componente de neuromarketing.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!