Quiz Night @ La Perne

Home $ Articole $ Quiz Night @ La Perne

by | Apr 1, 2014 | Articole

QUIZ NIGHT. Topic: Cluj-Napoca. Orașul comoară.

Tu cât de bine cunoști orașul în care locuiești? La Perne împreună cu Cluj Guided Tours te provoacă la un quiz ca în liceu doar că de data asta vei sta pe perne și vei putea bea o bere, îți vei putea arăta entuziasmul fără restricții, iar echipa cu cea mai mare „notă” va câștiga o sticlă de șampanie pentru a sărbători.

Nu trebuie să un „profesionist” în ale Clujului ca să își faci echipă. Mai mult decât atât, toată lumea iese câștigătoare deoarece informațiile pe care o să le afli sigur vor fi interesante.

Întrebările o să fie de mai multe tipuri de la multiple choice, single choice, la Adevărat/Fals. Mai mult, vor fi și imagini, puzzle de imagini și multe alte surprize.

Cluj Guided Tours este format dintr-un grup de ghizi voluntari care vă oferă șansa de a cunoaște mai îndeaproape Cluj-Napoca, „Orașul Comoară” al Transilvaniei. Noi oferim o privire de ansamblu asupra orașului printr-o varietate de tururi, cuprinzând atât tururi generale cât și tematice, precum şi posibilitatea descoperirii moștenirii culturale. De asemenea vă invităm să experimentați antrenanta viață de noapte a „orașului care nu doarme”.

Cluj Guided Tours este o invitație la descoperirea istoriei Transilvaniei, oferind posibilitatea explorării fascinantei moșteniri arhitecturale, cuprinzând atracții neexplorate și creând o atmosferă medievală cu povești și legende. Tururile sunt oferite tuturor doritorilor atât în limba română, cât şi în limbile engleză, germană, maghiară, franceză, spaniolă și italiană.

Pentru mai multe informații despre acest grup de voluntari, puteți accesa adresa: www.facebook.com/clujguidedtours.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!