StudentObike, alaturi de studentii din Cluj-Napoca pentru al patrulea an

Home $ Știri Cluj $ StudentObike, alaturi de studentii din Cluj-Napoca pentru al patrulea an

by | Apr 9, 2014 | Știri Cluj

Asociatia Green Revolution si Raiffeisen Bank deschid joi, 10 aprilie, ora 10:00, pentru al patrulea an consecutiv, centrul StudentObike, singurul proiect de bike-sharing gratuit, destinat centrelor universitare.

40 de biciclete vor fi puse gratuit la dispozitia studentiilor din Cluj-Napoca. Centrul este amplasat in Campusul Universitar Hasdeu. Studentii vor putea inchiria biciclete, atat in campusul universitar, cat si in afara acestuia, de luni pana vineri, pe baza legitimatiei valabile de student si a unui act de identitate.

Ca noutati ale sezonului 2014, StudentObike ofera tuturor studentilor posibilitatea de a inchiria biciclete, indiferent de universitatea pe care o frecventeaza si o flota noua de biciclete, usor de utilizat, pregatite sa ofere experiente placute iubitorilor de pedalat.

,,Programul StudentObike promoveaza folosirea bicicletei ca mijloc de transport alternativ in randul studentilor. Suntem prezenti in cele mai mari centre universitare din tara, pe axa principala de transport pentru studenti, pentru ca ne dorim sa construim un comportament responsabil fata de mediu si un stil de viata sanatos pentru tineri.

Avem convingerea ca prin acest proiect contribuim la dezvoltarea comunitatilor si ne bucuram sa vedem ca numarul utilizatorilor StudentObike este mai mare in fiecare an”, a declarat Corina Vasile, Director, Directia Comunicare si Relatii Publice, Raiffeisen Bank.

Asteptam studentii din Cluj-Napoca sa inceapa primavara in forta si cu multa energie. Bicicletele StudentObike sunt pregatite sa-i poarte pe studenti de la cursuri, la biblioteca sau locuri de relaxare si speram ca numarul lor sa fie in crestere si anul acesta”, a declarat Raluca Fiser, presedinte Asociatia Green Revolution.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!