Contabilitatea Faptelor Bune

Home $ Știri Cluj $ Contabilitatea Faptelor Bune

by | Apr 10, 2014 | Știri Cluj

Ajuns la ediţia a-IV-a, proiectul Contabilitatea Faptelor Bune s-a orientat de data aceasta către două cazuri importante: primul se îndreaptă către doi copilaşi frumoși, conştiincioși și premianți la şcoala din Gilău, judeţul Cluj, pe care, însă circumstanțele i-au făcut să nu aibă un sprijin din partea familiei, iar cel de-al doilea către Denisa, o fetiță de 7 ani care suferă de o tumoare la ochi și care are 7 frățiori, cărora dorim să le aducem un strop de bucurie.

Suntem convinşi că le poţi fi de ajutor, donându-le acele lucruri, care încopilărie te-au reprezentat şi te-au făcutfericit. Asociaţia Studenţilor Contabili RATIO sprijină viitorul, viitor care stă în generațiile mici, iar pentru aceasta îşi propune să îi ajute pe aceşti copii să înveţe şi mai bine prin strângerea de lucrușoare (hăinuțe, rechizite, jocuri, cărţi) care să le fie utile pentru dezvoltarea lor.

Ce ar fi să aduci asemenea bunuri la standul RATIO amplasat în cadrul FSEGA, în perioada 8-15 Aprilie, pentru a le dărui acestorcopii? Vei fi răsplătit cu surprize dulci din partea noastră și vei avea ocazia să încerci băutura ce ne poartă numele: RATIOnada.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!