Ghibstock @ Liceul Onisifor Ghibu

by | Apr 10, 2014 | Articole

Ghibstock- al V-lea an de festival în curtea școlii

Invitati: Șuie Paparude, Rehab Nation, Vescan

În acest an, fondurile strânse vor fi utilizate pentru organizarea unei tabere educaționale pentru 18 copii din medii defavorizate, care vor avea oportunitatea de a participa la activități recreativ-educative prin utilizarea unor metode de educație non-formala.

Festivalul include activități precum concerte (Șuie Paparude, Rehab Nation, Vescan), demonstrații de street art, expoziții de artă, teatru, jonglerie, dansuri, activități sportive (panou de cățărat, tiroliana, pod indian, tir cu arcul și paintball, skate, bike) și reflectă nevoile celor peste 1500 de participanți în legatură cu mediul cultural clujean. Evenimentul susține implicarea participanților in comunitate și contribuie la creșterea atașametului tinerilor față de cultură, școală si procesul educațional în general.

Servind un scop caritabil în fiecare an, festivalul captează atenția tinerilor asupra problemelor comunității in care traiesc, subliniaza ignoranța si lipsa de implicare a societății în cazurile umanitare.

În cadrul festivalului vor fi implicați ca voluntari, membri clubului IMPACTIIII care vor ajuta la organizarea evenimentului, promovarea acestuia, amenajarea spațiului în ziua festivalului. Clubul IMPACT al Liceului Teoretic “Onisifor Ghibu” poartă numele de IMPACŢIIII şi a fost fondat în anul 2009. Până în prezent clubul a realizat peste 25 de proiecte în folosul comunităţii.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This