Teatru, workshop

Cursuri de Teatru @ RubyTribe

Actriţa Eva Crişan şi “Teatru Pentru Viaţă” organizează Cursuri de Teatru la Cluj. Cursul va începe miercuri, 30 aprilie, ora 18, la Casa RubyTribe, pe Str. Emil Isac nr.23. Cost 300 ron/lună, 3 h/săptămânal, modul de două luni.

Prima şedinţă, gratuită.

Cursul, elaborat pe baza exerciţiilor care formează actori profesionişti în Universitate, cuprinde tehnici de teatru structurate în scopul antrenării unei gândii vii, generatoare de energie creatoare, dar şi elemente de psihodramă clasică sau exerciţii de eliberare emoţională. Mai cuprinde, de asemenea, antrenamente care se adresează direct forţei şi inteligenţei emoţionale, exerciţii pentru memorie, concentrare, public speacking şi tehnici pentru dezvoltarea capacităţii imaginative a corpului. Un spaţiu este rezervat şi teatrului clasic.

Cursurile de Artă Teatrală “Teatru pentru Viaţă” îşi propun să susţină proiectul -”Clujul, Capitală Culturală Europeana”, prin valorificarea extraordinarului potenţial creativ al tinerilor clujeni. Ceea ce este unic şi se exprimă cu mijloace proprii este inestimabil. Fii liber, creativ, deschis!

Învaţă să priveşti un produs artistic şi elimină nonvaloarea!

Detalii pe www.teatrupentruviata.ro.

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.