Investiții de timp liber: 15 – 22 aprilie

Home $ Articole $ Investiții de timp liber: 15 – 22 aprilie

by | Apr 14, 2014 | Articole

Hot and Cold. Așa a fost week-endul care tocmai s-a încheiat. A început cu o vreme ploioasă, mizerabilă, de nu-ți venea să te dezbraci de pijamale, a continuat cu o sâmbătă dimineață cam nicicum, apoi parcă a ieșit soarele, călduț, iar urât, duminica în același ton, iar acu’, luni dimineața, fix la fel. Asta nu ne-a împiedicat însă să ne croim un sfârșit de săptămână în acord perfect cu dorințele personale: cine a vrut să iasă, a avut unde, cine a stat acasă și-a văzut de seriale, filme sau cărți, cine a fost mahmur a dormit bine. Pentru următoarele zile am și vești bune, am și altele, mai puțin fabuloase (tot ce ține de șters praful prin casă, stat la cuptor și păzit cozonacii sau orice alte activități casnice, nu foarte apreciate când stau sub semnul lui TREBUIE FĂCUT). Pe scurt: e săptămâna mare, deci stăm cuminți, facem curățenie, spălăm geamuri, stăm la coadă 5 ore în supermarket la cumpărături de iepurași de ciocolată, vopsim ouă, ținem post, plecăm acasă la familii, mergem să luăm Lumină, ne bucurăm de concedii. Adică o lăsăm mai moale cu distracția, ca să putem recupera de 1 mai!

Culturalo-artistico-relaxante

Gravurile lui Rembrandt Van Rijn, reunite în cadrul expoziției Apogeul Artei Gravurii (Muzeul Etnografic) trebuie văzute. Cei de la Photo Romania au pregătit o expoziție de fotografie care se poate vizita la Clădirea Casino, tot acolo vedem și o expoziție de icoane pe lemn. La Răgaz ne jucăm mimă, iar în La Perne de putem testa cunoștințele despre orașul în care locuim. Cât despre spațiul cultural REACTOR, avem așa: un concert susținut de Cristian Ciceu (miercuri seara) și POETICUM1: SKAUNART, după un concept Dorel Găină. Iar în 22 aprilie participăm la un work-shop susținut de Oana Mardare: În căutarea propriului clown. La Cinema Florin Piersic ne așteaptă un nou ALL NIGHTER, așa că țineți-vă bine, veți vedea 3 filme în format 3D: NOAH, Spune-mi ce ai făcut azi noapte! și Need for Speed. O, ce zile frumoase! se joacă la Teatrul Național, Aniversarea la Teatrul Maghiar, iar în Griff mergem la un show de Stand-up Comedy cu Spanciu, Darius, Marius, Mihai și Andrei. Dacă ne mai rămâne timp, ne mai plimbăm prin parc, savurăm o înghețată și bem o limonadă în Piața Muzeului.

We can do this all night!

Girls Night Out în Club PHI18, respectiv Singles Party în After Eight sunt petreceri de început de săptămână, care fac încălzirea pentru ceva mai serios: Erasmus Student Night @ Caro Club, Electronic Wednesday în Shelter, respectiv College Party-ul cel de fiecare miercuri din Euphoria Music Hall. Vault & Motion Monument se află în turneu european și concertează în Flying Circus joi, iar în aceeași seară cântărețul și compozitorul american Jason Castro ne încântă în Bistro 28. La GRUA Club petrecem pe ritmuri de rave, iar în Caro avem parte de o ediție specială, de Paști, a partyului Ladies Night Out. Duminică nu vă plictisiți în caz că rămâneți la Cluj, puteți ieși în After Eight sau în SIN. Iar după tradiționalul obicei pascal de mers la udat puteți face o oprire în Caro, să beți o bere, un shot de tequila sau un cocktail colorat!

MARȚI

Mergem obligat forțat la Bass Invaders în Shelter, să îi vedem pe Shorty și pe Vlad Bretan. Apoi ne delectăm cu un Whiskey Coke în Caro Club, la Back to Basics Party.

MIERCURI

Mergem în La Perne, unde vedem Fantoma de la operă, un film de groază mut alb-negru american regizat de Rupert Julian, iar apoi o punem de un Fussball, beer-pong șu flip cup în Rehab. Încheiem seara la Petrecerea Brățărilor în After Eight.

JOI

E Seara s*xului frumos în The Soviet, Acoustica concertează în Soviet, la Bermudas e seară retro, iar în Living Pub e Karaoke Party cu Dj Roberto. Între timp mai vedem și The Grand Budapest Hotel, Bucătăreasa Președintelui sau Adio, dar mai stau puțin la Cinema Victoria!

VINERI

Ascultăm puțin jazz la Casa Jazz desigur, iar apoi îl vedem pe Mick Harvey (cofondator Nick Cave and The Bad Seeds, colaborator de bază PJ Harvey) și pe băieții de la Robin and the Backstabbers în Flying Circus. Iar dacă vrem să fim fabuloși, mergem în Vertigo.

SÂMBĂTĂ

Dacă ne arde de petreceri avem următoarele opțiuni: Mindfull Matters în The Shelter, Karaoke în Spațiu, Easter Party în Euphoria Music Hall sau A night at the Muzeum. Dacă vrem să fim cuprinși de spiritul sărbătorilor pascale, cinăm în familie și ne relaxăm la un vin cu prietenii.

DUMINICĂ

Happy Easter! Ce vă aduce Iepurașul? Ouă de ciocolată!!! Și pace în suflet, lumină și alte sentimente pozitive. Și vreme bună, sper 🙂 Iar dacă aveți chef de petrecut după asfințit, Bunny Love și Dj Dark & Menthol sunt opțiunile cele mai bune.

LUNI

Fetele așteaptă cuminți udătorii, aceștia se îmbracă frumos la costum, se înarmează cu un super parfum și purced la drum. Ziua se încheie la Caro, la Easter Beer and Tequila Party!

MARȚI

Ne răsfățăm cu un spectacol în regia lui Silviu Purcărete: Ce nemaipomenită aiureală! de Eugène Ionesco. Iar apoi ne distrăm studențește în Janis la Stuf!

Pentru o „investiție” de timp liber mai complexă consultați programul evenimentelor pe fiecare zi în parte și downloadați aplicația Nappoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!