Club des Belugas @ 18+ Festival

Home $ Festivaluri $ Club des Belugas @ 18+ Festival

by | Apr 15, 2014 | Festivaluri

Club des Belugas pe Dealul Cetăţuii

Intrare: 30 Lei/ abonament; 25 Lei cu reducere

Seara de 18 mai a festivalului 18+ aduce o surpriză plăcută iubitorilor de jazz. Club des Belugas, unul dintre cele mai cunoscute şi apreciate proiecte de nu-jazz din Europa urmează să concerteze la Cluj în cea de-a doua seară a evenimentului, într-o formulă specială de sextet.

Concertul o aduce pe scenă la voce pe binecunoscuta artistă de origine americană, Brenda Boykin, despre care criticul de muzică şi istoricul Lee Hildebrand spune că este “cea mai autentică şi creativă voce feminină din generaţia sa”.

Abonamentele la festival urmează să fie puse în vânzare de mâine, 16 aprilie, prin reţeaua Eventim.

Club des Belugas

După 12 ani de succes pe cele mai importante scene de jazz din lume, Club des Belugas aproape că nu mai au nevoie de nici o prezentare. Muzica lor jonglează creativ cu stilurile europene contemporane lounge şi nu-jazz, beaturile brazliene, black-soulul american şi ritmurile de swing specifice anilor ’50, ’60 şi ’70.

Biletele la eveniment urmează să fie puse în vânzare de mâine, 16 aprilie, prin reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas şi online pe www.eventim.ro

Preţul biletelor rămâne neschimbat faţă de ediţia precedentă. Un abonament la festival pentru cele două zile ale sale poate fi achiziţionat cu 30 de lei. Studenţii beneficiază de reducere, pentru ei abonamentul costând 25 de lei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!