Choco&Wine @ Bistro 28

Home $ Articole $ Choco&Wine @ Bistro 28

by | Apr 17, 2014 | Articole

Choco & Wine

Comunitatea Choco&Wine pe care am fondat-o impreuna va fi locul de intalnire unde vom pune la cale evenimente noi si vom impartasi detalii interesante despre pasiunile care ne-au adus impreuna: ciocolata si vinul.

Ciocolata Zotter este produsa de singurul manufacturier din Europa care produc ciocolata in totalitate: de la momentul prelucrării boabelor de cacao și până la realizarea tabletelor de ciocolată. Zotter este o afacere de familie localizată în Austria, a cărei scop primordial este de a produce ciocolată organică, manufactura fiind certificată atât bio cât și Fair Trade (comerț echitabil). Ciocolata Zotter este senzațională atât prin notele gustative deosebite și incitante, cât și prin designul epatant și extravagant.

Vinurile selectate de VINDEVIE pe criterii stricte de gust si calitate, provin de la domenii de mici dimensiuni certificate bio sau echivalent, fara aditivi nejustificati si continut minim de sulfiti. Asocierile pe care vi le propunem au fost alese cu deosebită grijă, pentru a sublinia caracterul inovator al experienței Choco&Wine în toate detaliile, de la metode de producție la arome, gust și nu în ultimul rând design.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!