Rio 2 – aventuri pentru copiii mici și mari

Home $ Cinema $ Rio 2 – aventuri pentru copiii mici și mari

by | Apr 17, 2014 | Cinema

În weekendul acesta ne delectăm cu cozonaci, pască și ouă roșii, așa că ne rămâne puțin timp pentru filme. În caz că totuși aveți chef de o ieșire la cinema, vă recomandăm să vizionați Rio 2, o animație care continuă povestea lui Blu și Jewel, doi papagali obișnuiți cu agitația din oraș. Cei doi sunt acum o familie fericită ce-și petrece viața în energicul oraș Rio de Janeiro. Pentru a le arăta originile, Blu decide să-și învețe copiii cum stă treaba cu sălbăticia și cu pericolele ei. Aventura în pădurea Amazonului se anunță plină de umor, însă Blu începe să se teamă de consecințele acestei acțiuni. Frica că cei dragii o să se obișnuiască cu libertatea junglei îl pune pe gânduri pe Blu, dar întâlnirea cu niște adversari îl ajută să demonstreze de ce Jewel l-a ales pe el.

Rio 2 e un film animat, hipnotizant prin coloristică, prin muzică și prin aventură. E un film pentru copii dar și pentru adulții care s-ar putea regăsi în aceste personaje. Accentul e pus pe coloristică și pe familie, dar vizita în Amazon atrage atenția și asupra unor probleme mai profunde. Subtil se vorbește despre protejarea naturii, a animalelor și despre importanța mediului înconjurător.

Vocile care dau viață personajelor sunt împrumutate de Jesse Eisenberg, Anne Hathaway și Jemaine Clement, actori cunoscuți pentru filme ca The Social Network sau Les Miserables.

Până săptămâna viitoare când ne pregătim de premiera filmului Transcendence (Johnny Depp), vă urăm vizionare plăcută și Sărbători Frumoase.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

Rio 2
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!