DC Breaks @ Boiler Club

Home $ Party $ DC Breaks @ Boiler Club

by | Apr 18, 2014 | Party

DC Breaks
Detour
MadLiquid

Totul a început în 2005 când duo-ul de la DC BREAKS au avut câteva lansări sub semnătura Ram Records, label-ul fondat de renumitul Andy C. În 2009, Pete Tong le-a numit piesa „Pickett Line” – „My favorite Drum & Bass tunes of the year”, cei doi făcându-şi rapid loc în podcastul verii Radio One „Hottest Records”. EP-ul lor din 2010 – „Halo EP” lansat la Viper Recordings a ajuns să fie pe buzele şi în playlisturile celor mai importanţi artişti şi posturi de radio. Annie Mac i-a catalogat drept „ones to watch for 2010” şi MistaJam i-a numit „the Hottest Production team out there right now”.

Cei doi au primit foarte multă susţinere şi apreciere datorită reworks-urilor lor pentru Tinie Tempah, Rox, Example, I Blame Coco chiar şi JLS, dar şi remixurilor pentru label-uri ca Universal, Sony, Island, Parlophone, EMI şi Ministry of Sound.

2010 a culminat cu un contract exclusiv semnat de DC BREAKS cu cei de la Ram Records şi lansarea primului lor single: „The More I Want”. În mai puţin de 10 ani de la lansarea lor pe scena muzicală, DC BREAKS au reuşit să îşi facă un renume mondial datorită spectacolelor lor din întreaga lume şi a stilului lor curajos de a mixa la 6 deck-uri şi 2 mixere. DC BREAKS sunt, fără îndoială, unul dintre cele mai bune act-uri de drum&bass de pe glob.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/oHN” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!