Ska-Nk/ Rehab Nation @ The Shelter

Home $ Articole $ Ska-Nk/ Rehab Nation @ The Shelter

by | Apr 19, 2014 | Articole

Ska-Nk/ Rehab Nation

Intrare: 10 Lei

SKA-NK este o trupa ce s-a format pe taramuri baimarene in vara anului 2010. Fiind amatori de muzica vesela, au hotarat ca numele formatiei sa fie o abreviere a stilurilor principale care ii definesc: ska-ul si punk-ul = Ska-nk. Mai mult, in piesele lor se observa si influente reggae sau rap. Piesele ating o gama vasta de subiecte, de la cele mai serioase, pana la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte indraznete.

In 28 decembrie 2011 au lansat albumul de debut “Suntem la televizor”, iar in 16 septembrie 2012, primul lor videoclip oficial la piesa “M-am saturat de ploaie”.

Combinatia aparte de rap cu rock din piesa “Nu mai sta in spate” a reprezentat un mare succes printre ascultatori, fiind difuzata timp de 2 luni (iulie – septembrie 2012) in Top 40 Radio Guerrilla, ajungand pana pe locul 5.

Pe data de 15 octombrie 2012, Ska-nk a sustinut primul concert acustic. Acesta a avut loc la Radio Guerrilla, in cadrul emisiunii GuerriLIVE Acoustic Session.

Piesa “Boxele, rotile” a fost al doilea single difuzat in heavy rotation de Radio Guerrilla, la inceputul anului 2013.

REHAB NATION este un proiect multicultural, format în inima Transilvaniei la sfâr.itul anului 2010. Formaţia promovează o combinaţie explozivă de ritmuri ska-punk, reggae şi balcanice, condimentate cu vocile colorate a celor doi solişti împreună cu sunetul răsunator al pachetului de suflători.

Trupa are două materiale discografice lansate până în prezent, albumul „Internaţional” – 2011 (100% auto-produs) şi EP-ul „Toy Toy Factory” – 2013. În anul 2012 REHAB NATION a câştigat concursul Battle Of The Bands organizat de Transilvania Music Event, având de asemenea prestaţii de succes pe scenele câtorva festivaluri majore din România, ca Peninsula/Félsziget (2011, 2012, 2013), Padina Fest, FânFest – Roşia Montană, Bucovina Rock Castle, Rock’N’Iaşi, IRAF şi altele. În palmaresul trupei se mai află şi cântări alături de trupe ca: Dubioza Kolektiv, Zdob şi Zdub, The Toasters, Kultur Shock, Al Jawala, Anima Sound System, Viţa de Vie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!