Fluturi si Oameni @ CCS

Home $ Articole $ Fluturi si Oameni @ CCS

by | Apr 24, 2014 | Articole

“Fluturi si Oameni” la Casa de Cultura a Studentilor

25 mai 2014, de la ora 11:00 si de la ora 18:00

Intrare: 35/ 40 Lei

Cortina Events organizeaza in data de 25 mai 2014 , la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, un spectacol deosebit, distins cu Marele Premiu pentru cel mai bun spectacol la Festivalul International de Teatru pentru Copii in 2012.

Piesa se numeste “Fluturi si Oameni” si va fi pusa in scena de catre talentatii actori ai companiei de teatru Passe Partout Dan Puric, care au reusit sa impresioneze si in luna martie publicul clujean cu spectacolul “Cherchez la femme!”.

O excursie zburdalnică, ca într-un montagne  russe, din poveste în poveste şi din tărâm în tărâm, de la şcoala fluturilor până la fundul oceanului, din mijlocul pădurii şi până în studioul unde capătă viaţă desenele animate; un spectacol plin de culoare, la care Fraţii Grimm, Petre Ispirescu şi Walt Disney şi-ar rezerva din timp locuri în sală.

Prin puritate, joc gingas si veselie, spectacolul Fluturi si Oameni ii va fermeca pe cei mici, iar prin profunzimea trairilor si talcul intelesurilor ascunse ii va captiva pe cei cu mai multa experienta de viata, astfel ca, indiferent de varsta, Fluturi si Oameni este un spectacol care isi propune sa marcheze, sa transmita ceva si sa se cuibareasca in inimile ascultatorilor mari si mici.

Dacă se spune că bătaia unei aripi de fluture poate dezlănţui o tornadă, atunci spectacolul creat de Silviu Oltean împreună cu cei zece actori ai Companiei Passe-Partout Dan Puric seamănă cu o mică furtună, din care se va naşte, ca în toate poveştile frumoase, curcubeul…

Asadar, rezervati in agenda data de 25 mai, ora 11:00 sau 18:00, si locatia – Casa de Cultutra a Studentilor din Cluj Napoca, pentru ca spectacolul “Fluturi si Oameni” e un must see!

Pretul biletelor este de 35 lei si respectiv 45 lei si se gasesc atat la agentia de bilete a Casei de Cultura a Studentilor cat si online pe www.biletmaster.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!