Concerte

Transilvania Jazz Festival @ Opera Maghiara

Transilvania Jazz Festival- Brazil Milonga Jazz / Renato Borghetti

Concert Brazil Milonga Jazz / Renato Borghetti.

Notele imprevizibile și profunde de jazz și tango suprapusepeste ritmurile de milonga, salsa sau chacarera. O muzică ce crește adrenalina și induce o stare de bine oricărui ascultător. Emoție și dezinvoltură specifice spiritelor libere din Brazilia de sud. Toate, într-un singur concert, susținut pentru prima dată în România de maestul acordeonului Renato Borghetti. În 17 mai, cu începere de la ora 20.00, superstarul din Rio Grande do Sul va urca pe scena Operei Maghiare de Stat pentru un spectacol ce va prefața ediția din acest an aTransilvania Jazz Festival (TJF).

După spectacolele de anul trecut din SUA, Venezuela, Cehia, carismaticul gaúcho și muzicienii săi revin în Europa, de data aceasta la Cluj, cu un concert memorabil, în care vor combina ritmurile tradiționale cu elemente de jazz, tango și muzică de cameră. Biletele pentru acest eveniment au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate, la prețuri ce variază între 40 și 79 de lei,de la casieria Operei Maghiare de Stat și de la birourile Diesel Events.

Un spectacol oferit de Renato Borghetti și instrumentiștii săi este întotdeauna un festin muzical, motiv pentru care l-am invitat la Cluj. Cu acest concert, vrem să le deschidem clujenilor apetitul pentru muzica bună de care vor avea parte la cea de a opta ediție a Transilvania Jazz Festival și să încurajăm tinerii să participe la masterclass-urile susținute de marii muzicieni ai lumii. Evenimentele pe care le pregătim pentru festival au și rolul de a promova Clujul în Europa, astfel încât ecourile proiectului TJF să contribuie decisiv la desemnarea orașului drept Capitală Culturală Europeană în 2021”, a spus Simona Hodoș, directorul Transilvania Jazz Festival.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/hXv” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Concursul s-a incheiat, castigatorii au fost anuntati.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Tue 26
Tue 26

I love my job Academy

26 March, 12:00 pm - 27 March, 5:00 pm
Tue 26

Samsara Foodhouse-Violin evening

26 March, 6:00 pm - 9:00 pm
Tue 26
Tue 26

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.