Dan Badea @ Cinema Victoria

Home $ Cinema $ Dan Badea @ Cinema Victoria

by | May 5, 2014 | Cinema, Stand-up Comedy

Festivalul Internațional de Stand-Up Comedy, FISC 2014 revine cu forțe proaspete cu un nou show de promovare, sâmbătă 17 Mai la Cinema Victoria, începând cu ora 20:00, având-ul ca invitat special pe binecunoscutul comediant Dan Badea.

FISCUL, se apropie cu pași mărunți dar siguri de a doua ediție, astfel publicul iubitor de stad-up comedy se va bucura să afle că noua ediție va aduce cu sine nu doar toate ingredientele de success a primei ediții ci și multe surprize alături de mai mulți invitați, mai multe scene și implicit mai multă comedie.
Invitatul special al acestui show, Dan Badea se remarcă în toamna lui 2007, când devine protagonist al proiectului HBO – „Stand UP Cafe”.

Ușor timid, atent și curios: „Scrii materialul, îl repeți, testezi pe scenă, merge sau nu, îl rescrii, adaugi sau elimini și întreg procesul o ia de la capăt. Acum 10 ani mi se spunea ca voi fi un mare actor. Eram prea crud. Ce am făcut 10 ani? Am trait, am iubit, am acumulat, am pierdut, am sperat, am renunțat…și sunt gata să fac toate astea din nou și din nou și din nou…Nu vreau sa vă fac să râdeți, vreau să vă fac să vă bucurați de viață. Sunt fericit când aduc zâmbetul pe buze de la primele cuvinte, iar când oamenii pleacă acasă încă râzând, mă simt împlinit. Stand up comedy este cea mai sinceră formă de artă: un microfon și un om cu toată viața lui împărtășită publicului. Stand up comedy este un mod de viață, un fel de a gândi și o modalitate minunată de a cunoaște oameni.”

Deschiderea va fi asigurată de Marius și Spanciu, doi tineri comedianți care au câștigat primele două ediții de Open Mic oganizate lunar de Fisc 2014 în Shto College Bar.

Biletele pot fi achiziţionate începând cu data de 5 mai de la caseria Cinema Victoria, între orele 15:00 – 22:00 şi în seara spectacolului, preţul unui bilet fiind de 25 lei.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!