La Perne – 13-17 mai 2014

Home $ Articole $ La Perne – 13-17 mai 2014

by | May 7, 2014 | Articole

La Perne – 13-17 mai 2014

 

Marți, 13 mai, ora 19:00. QUIZ NIGHT. Topic: Regiunea Transilvania

Pentru înscrieri: un mesaj pe pagina La Perne sau 0743655258.

Primele patru ediții ale quizului cu tema Cluj-Napoca – Orașul Comoară au fost un succes, iar participanții s-au distrat de minune alături de Cluj Guided Tours. Ne-au fost dezvăluite întrebările, legendele și am aflat informații extra despre Clujul nostru drag.

De data asta, mărim zona de întrebări și din Cluj zburăm peste regiunea Transilvania. O să avem și mai multe surprize pentru voi la precum a fost runda de bingo muzical sau mimă . Vă promitem distracție garantată.

O echipă va fi compusă din maxim 6 persoane.

Premiu: bon de consumație în valoare de 50 de lei.

Tu cât de bine cunoști regiunea în care locuiești? La Perne împreună cu Cluj Guided Tours te provoacă la un quiz ca în liceu doar că de data asta vei sta pe perne și vei putea bea o bere și îți vei putea arăta entuziasmul fără restricții.

Nu trebuie să fii un „profesionist” în ale Transilvaniei ca să își faci echipă. Mai mult decât atât, toată lumea iese câștigătoare deoarece informațiile pe care o să le afli sigur vor fi interesante, iar distracția este asigurată!

Întrebările o să fie de mai multe tipuri de la multiple choice, single choice, la Adevărat/Fals. Mai mult, vor fi și imagini, puzzle de imagini și multe alte surprize.

Cluj Guided Tours este format dintr-un grup de ghizi voluntari care vă oferă șansa de a cunoaște mai îndeaproape Cluj-Napoca, „Orașul Comoară” al Transilvaniei. Noi oferim o privire de ansamblu asupra orașului printr-o varietate de tururi, cuprinzând atât tururi generale cât și tematice, precum şi posibilitatea descoperirii moștenirii culturale. De asemenea vă invităm să experimentați antrenanta viață de noapte a „orașului care nu doarme”.

Cluj Guided Tours este o invitație la descoperirea istoriei Transilvaniei, oferind posibilitatea explorării fascinantei moșteniri arhitecturale, cuprinzând atracții neexplorate și creând o atmosferă medievală cu povești și legende. Tururile sunt oferite tuturor doritorilor atât în limba română, cât şi în limbile engleză, germană, maghiară, franceză, spaniolă și italiană.

Pentru mai multe informații despre acest grup de voluntari, puteți accesa adresa: www.facebook.com/clujguidedtours

 

Miercuri, 14 mai, ora 19:00. Charlie Chaplin în Easy Street

Haideți să râdem îimpreună alături de faimosul Charlie Chaplin într-un film de scurt metraj de 24 de minute din 1917.

Vă pregătim atmosfera ca acasă pe perne cu ceaiuri bio pentru ca voi să puteți să râdeți în voie. 🙂

Nu uitați de rezervări pe pagina La Perne sau 0743655258.

Sinopsis:

Situatia nu e prea roza pentru personajul principal (eternul vagabond al lui Chaplin). Arata rau, hainele-i sunt ponosite, pantofi rupti si doarme chircit pe jos, langa peretele unei misiuni religioase. Pianul care se aude din interior il trezeste si-l face sa intre.

Impresionat de atmosfera de acolo inapoiaza cutia cu bani pe care initial avusese de gand sa o fure. Iesind de acolo ajunge langa sectia de politie unde era postat un anunt conform caruia se faceau angajari. Motivul existentei acestui loc de munca e unul simplu: pe Easy Street lucrurile stau destul de prost, politistii intorcandu-se de multe ori pe targa din cauza batailor de acolo.

Odata intrat in sediul politiei, Chaplin nu va avea nicio problema in a fi angajat pe loc si trimis pe Easy Street. Ajuns acolo il va avea de infruntat, chiar din prima zi, pe cel mai periculos bataus. Printr-un siretlic va reusi sa-l anihileze pe moment, dar problemele sale nu se vor termina odata cu aceasta prima interventie…

 

Vineri, 16 mai, ora 20:00. Teatru pentru puțini: Charlotte Salomon

“Viaţa sau teatrul? Teatrul Pentru Putini propune un teatru al adevărului. O viziune teatrală în pictură, literatură şi muzică. Un spectacol despre cum e să fii evreu şi să-ţi pictezi viata în epoca nazistă.”
O productie Teatrul Pentru Putini

Text de Ellen Kaplan

Cu: Andreea Roxana

Regia: Liana Ceterchi

Contribuție artiști: 10 lei.

Spectacolul spune povestea reala a unei pictorite evreice din anii 40′, din Germania care isi povesteste viata prin prisma picturilor ei, intr-o viziune usor fantastica….

Pentru rezervări: un mesaj pe pagina La Perne sau 0743655258.

 

Sâmbătă, 17 mai, ora 20:00. Teatrul Re-act: Nu înțeleg ce se întâmplă

Teatrul Re-Act și La Perne vă invită la piesa de teatru intitulată „Nu înțeleg ce se întâmplă” să vedem de voi puteți întelege ce se întâmplă.

Momentul artistic surprinde întâlnirea dintre două rivale – nevasta și amanta, un moment în care se trece de la o stare la alta, tensiunea crește și creeaza o situație din care cele două protagoniste nu văd cale de ieșire. Schimbul de replici de vine tot mai precipitant, pană în pragul nebuniei. Momentul se regasește în cotidian.

Contribuție artiști: 10 lei.

Pentru rezervări: un mesaj pe pagina La Perne sau 0743655258.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!