The Amazing Spider-Man 2 – itsy bitsy spider!

Home $ Cinema $ The Amazing Spider-Man 2 – itsy bitsy spider!

by | May 7, 2014 | Cinema

The Amazing Spider-Man 2 este continuarea filmului din 2012 care reprezenta un restart al francizei. Dacă primul film a avut un oarecare succes și a fost primit decent de către criticii de film, cel de-al doilea film se pare că impresionează (după o săptămână de la premieră) doar la capitolul încasări. Critici au fost atât de dezamăgiți de un scenariu slab și de multe scene de luptă haotice, încât aruncă deja verdicte pentru următorul film din serie, ce urmează să apără în câțiva ani. Dezamăgirea e firească deoarece mulți se așteptau la un Spider-Man fără Oscorp și la o poveste cu un registru un pic mai serios.

Povestea continuă cam de unde a rămas în urmă cu doi ani. Peter Parker (Andrew Garfield) este prins între datoria pe care costumul de super erou o aduce și datoriile pe care un tânăr obișnuit le are. Din fericire nu trebuie să se ascundă de iubita lui, Gwen (Emma Stone), care înțelege că orașul are mai mare nevoie de el. Lucrurile încep să se schimbe după ce în oraș revine un vechi prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan) care atrage după sine apariția unui răufăcător periculos, pe nume Electro (Jamie Foxx). Până să-și dea seama cum stau lucrurile, Spider-Man trebuie să salveze orașul și să-i apere pe cei dragi.

The Amazing Spider-Man 2, în regia lui Marc Webber, a fost caracterizat drept dezamăgitor. Dacă mai vreți să mergeți, noi nu o să vă judecăm, pentru că înțelegem perfect cum filmele cu super eroi se pot transforma rapid în niște plăceri nevinovate.
Filmul rulează deja în principale cinematografe din Cluj, în format 3D.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

The Amazing Spider-Man 2
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!