UBB Fest – Concurs Foto – Video

Home $ Articole $ UBB Fest – Concurs Foto – Video

by | May 7, 2014 | Articole

UBB Fest – Concurs Foto – Video – intre 7 si 22 mai 2014

Partea de foto-video din cadrul Festivalului UBB se imparte in 2 categorii, ambele menite sa ajute la dezvoltarea abilitatilor participantilor in ceea ce priveste fotografia si filmele de scurt-metraj:

1. Prima categorie se refera la 2 concursuri (unul pe foto si unul pe video) care vor incepe in data de 7 mai si se vor finaliza in data de 22 mai.

Concursul de fotografie are ca tema “Facultatea mea“. Tema trebuie sa reflecte modul in care fiecare student isi vede facultatea, si nu doar ca si o simpla cladire. Pentru a putea intra in concurs, trebuie sa completati obligatoriu urmatorul formular: https://docs.google.com/forms/d/1zQIKcxDdknQ695dZ-9eqrkLpcNfz6d_SowWrGW4eqdk/viewform?usp=send_form , dupa care veti trimite fotografia la adresa de email [email protected] impreuna cu datele voastre de contact.

Concursul de filme de scurt-metraj are ca tema “O zi din studentie“, iar filmul nu trebuie sa depaseasca 3 minute. Tema trebuie sa reflecte modul in care fiecare student considera ca ar trebui sa decurga o zi din studentia sa. Pentru a putea intra in concurs, trebuie sa completati obligatoriu urmatorul formular: https://docs.google.com/forms/d/11FO_rYzzD9R2PCDt8-rieN6Rp0-srR33VKAdKz0wYJM/viewform , dupa care veti trimite filmuletul la adresa de email [email protected] (cu ajutorul unor site-uri ca transfer.ro/wetransfer.com) impreuna cu datele voastre de contact.
ATENTIE! Nu se admit scene sexuale sau alte imagini care ar putea afecta imaginea universitatii!

2. A doua categorie se refera la un numar de 2 workshopuri (unul pe fotografie si unul pe video).

Workshopul de fotografie va avea loc in data de 22 mai, ora 17:00, si va fi sustinut de Daniel-Stefan Bocse si Stefana Preda, studenti in anul II la Universitatea de Arta si Design Cluj Napoca, departamentul de fotografie-video-procesare computerizata de imagine.

Tema workshopului este Dialog – Digital vs. Analog si va fi un seminar bazat pe discutii (intrebari, raspunsuri si argumentari) despre beneficiile si lipsurile digitalului sau a analogului. Inceputul este cu o trecere in revista a istoriei fotografiei (inceputuri, evolutie, contemporaneitate) si trecerea la digital si insertiile in media si comercial. Pentru a putea participa la acest workshop, este obligatorie completarea acestui formular: https://docs.google.com/forms/d/1X5FbwKf9pOotEYGr2I2-vPHE-jFU0TLMxwGs1gWDrdI/viewform .

Workshopul de video va avea loc in data de 22 mai, ora 19:00, si va fi sustinut de Dimov Dumitru, student la Universitatea de Arte si Design Cluj Napoca, departamentul de fotografie-video-procesare computerizata de imagine. Tema si titlul workshopului este Idei despre Arta Video, si veti fi initiati in bazele procesarii video si de asemenea in arta contemporana. Pentru a putea participa la acest workshop, este obligatorie completarea acestui formular: https://docs.google.com/forms/d/1F5wK-0FAoWvGA1kjw0IU2DG16muE7dPZGJnnwjthfgg/viewform .
ATENTIE !!! Workshopurile nu se adreseaza doar participantilor la concurs , iar cei ce concureaza nu au obligatia de a se prezenta .

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!