Concurs Național „Sănătate în pași de dans”

Home $ Articole $ Concurs Național „Sănătate în pași de dans”

by | May 8, 2014 | Articole

Concurs Național „Sănătate în pași de dans” @ Casa de Cultură a Studenților

Intrare gratuita
„Sănătate în pași de dans” este un proiect național, organizat în cadrul OSM Cluj și în cadrul altor organizații studențești de medicină din țară, cu scopul promovării sportului într-un mod cât mai plăcut posibil: Dansul. Timp de două luni de zile sunt organizate cursuri în centrele locale, unde studenții învață patru stiluri de dans. La finalul acestei perioade, se organizează un concurs național la care participă finaliștii din centrele universitare în care se desfășoară proiectul: Cluj-Napoca, Sibiu, Tîrgu-Mures, Timișoara și Craiova.Anul acesta avem deosebita plăcere de a organiza evenimentul național la noi, la Cluj, pe data de 10 mai, la Casa de Cultură a Studenților (Sala Transilvania).

Avem multe surprize pregătite pentru voi: invitați speciali care ne vor încânta, tombolă cu multe premii și nu în ultimul rând, dans! Se vor acorda diplome de participare pentru public.

Mulțumim sponsorilor și partenerilor pentru ajutorul acordat: Oriflame, Carpisa, Releaf, Crystal Fashion, Catedra de Sport de la Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, Rising Star dans sportiv.

Accesul se face începând cu ora 11:00. Participarea este gratuită!

Vă așteptăm în număr cât mai mare, alături de noi la un spectacol minunat!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!