Oldschool Bar

Home $ Articole $ Recomandări $ Oldschool Bar

by | May 8, 2014 | Recomandări

Pentru ca a venit perioada mai calda, am hotarat sa ies tot mai des pe jos, sa fac miscare si mai ales sa descopar noi locatii. Fiind in trecere pe Str. Victor Babes mi-am amintit de cladirea Nera, unde a ars Janis Stuf-ul iar mai apoi a fost Play Cafe, si ma intrebam cand se va deschide acolo un nou bar. Uitandu-ma mai atent, observ miscare… asa ca din curiozitate, am intrat.

Fiind pe timp de zi, nu era deschis, insa managerii au fost bucurosi sa-mi povesteasca mai multe despre Oldschool Bar, noua locatie de pe Victor Babes nr 33. Asa am aflat ca programul lor este stabilit mai mult pentru weekend, fiind deschisi doar joi, vineri si sambata. Se anunta petreceri tematice cu muzica anilor ’70 – 2000, motto-ul lor fiind “Probably the best music in town”.

Petrecerea de deschidere a avut loc la inceputul lunii aprilie iar poze gasiti aici.

Barul a fost reamenajat foarte fain si te atrage sa te uiti la fiecare detaliu, sa citesti titlurile vinilurilor din tavan sau sa rasfoiesti meniul. Preturile sunt potrivite pentru zona Hasdeu iar intre orele 21:00 – 23:00 au si happy hour. Cateva exemple de preturi: bere la halba – 4.5 lei, shot Jager – 5 lei iar majoritatea drinkurilor / cocktailurilor sunt la 13 lei.

Au doua camere si se potriveste foarte bine si pentru petreceri private, grupuri de 50 – 100 de persoane. Pentru ca incepe weekend-ul, ramane sa trecem si pe la party 🙂

Oldschool Bar este prezent si pe facebook, puteti face rezervari la nr 0731 698 226 sau puteti lua legatura cu ei pe mail la [email protected].

Voi ati fost? Cum vi se pare?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!