Storyboard @ La Gazette

Home $ Party $ Storyboard @ La Gazette

by | May 8, 2014 | Party

Storyboard w/ Pavlol/ Seme/ Delph Meer

Intrare: 10 Lei

PAVLOV

Generatia ’89, din Baia Mare ,se declara dependent de muzica electronica, avand astfel datoria si bucuria sa o promoveze pe scena muzicala din Baia Mare. Fondator al grupului COCOR, care se ghideaza dupa legea firii: ca muzica uneste oamenii, Pavlov s-a mutat de curand in Cluj, pentru a explora scena locala, a-si da frau liber imaginatiei si a evolua.

SEME

Cu originile in Baia Mare, radacini in Spania si extensii in Transilvania, depaseste limitele fizice ale tarii noastre si se muta in anul 2005 in Spania, unde participa la numeroase festivaluri si petreceri, fiind atras iremediabil si din ce in ce mai mult de acest domeniu, dedicandu-si majoritatea timpului explorarii muzicii electronice.

Delph Meer

Muzica techno a lui Marco Carola, Rino Cerrone, Adam Bayer, Carl Cox, Speedy J si alti artisti ai anilor ’90 au fost startul. Alaturi de DJ ALCA a inceput sa mixeze si mai apoi sa produca pentru mai multe label-uri din romania si europa. Are primul release la FlyHighRecods in 2009 mai a-poi semneaza si cu Menthol Records, iar multe din piesele scoase sunt pe compilatii produse de Doppelgaenger, Scrambled, Wassabi, Skills, Trentmuehle si altele. Scoate o piesa pe compilatia Delhoya 2013, promovata de Skills Records. Ultima perioada a dedicat-o productiei unui nou release pentru FlyHigh Records, iar stilul promovat este lejer si bogat in armonii dar totusi intens si ritmat.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!