Vintage Motorcycles @ Iulius Mall

Home $ Articole $ Vintage Motorcycles @ Iulius Mall

by | May 8, 2014 | Articole

Cele mai frumoase motoare ale tuturor timpurilor vor putea fi admirate săptămâna viitoare, la Iulius Mall Cluj. În perioada 13 – 18 mai 2014, iubitorii de adrenalină şi nu numai sunt invitaţi la o expoziţie de colecţie, cu 15 motociclete de legendă.

„Vintage Motorcycles” este un eveniment organizat de Iulius Mall Cluj, care va aduce în atenţia publicului adevărate bijuterii pe două roţi, îndrăgite de bikeri din întreaga lume. Clujenii vor putea admira motociclete rare marca Indian şi Harley-Davidson, modele inestimabile ca valoare şi cu poveşti care au făcut înconjurul mapamondului. Aproape fiecare deceniu al secolului trecut va fi reprezentat de câte un model de excepţie, care se evidenţiază prin tehnologia folosită, componente, design şi elemente grafice.

Motocicletele ce vor fi expuse la Iulius Mall Cluj sunt aduse din Germania şi fac parte din colecţia „Classic Bikes Harley & Indian Private Collection”, care deţine, în total, 26 de piese rare. Colecţia a fost prezentată în întreaga Europă, în ţari precum Suedia, Spania, Franţa, Italia, Cehia, Austria, Belgia, Olanda şi Croaţia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!