UBB Fest – Workshopuri de Teatru

Home $ Festivaluri $ UBB Fest – Workshopuri de Teatru

by | May 9, 2014 | Festivaluri

UBB Fest – Workshopuri de Teatru

In cadrul Festivalului UBB vom avea si activitati legate de arta teatrala si teatru de improvizatie. Astfel, vom avea 2 workshopuri pe aceste teme.

Primul workshop din festival pe aceasta tema va avea loc in data de 18 mai, la ora 17:00, si va fi sustinut de Adrian Balint. Aici vor fi prezentate lucrurile de baza din teatru, si veti experimenta pentru 1,2 ore ce inseamna sa fii actor.
Pentru a participa la acest workshop, este obligatorie completarea acestui formular https://docs.google.com/forms/d/1ldUfo1qAP6Sk4C4ExQry5ZjowgYPN69a8wzaLalWmuQ/viewform.
Al doilea workshop din cadrul Festivalului UBB va avea fi de teatru de improvizatie si va avea loc in data de 20 mai, la ora 17:00, si va fi sustinut de Maria Carbunaru, coordonator al organizatiei Dreams for Life. Teatrul de improvizație este o metodă dinamică de a te dezvolta și de a obține o variantă mai bună a ta. La acest atelier ne vom antrena spontaneitatea, viteza de reacție, atenția și capacitatea de a fi fluenți în vorbire. Recomandăm acest exercițiu mai ales celor care vor susține prezentări de licență sau dizertație! Vă așteptăm cu inima deschisă și voie bună!

Pentru a participa la acest workshop, este obligatorie completarea acestui formular https://docs.google.com/forms/d/1EqG_OXTeqDDzgn6sb29NsxsZ8rBxPB6n5d8cFvMP8Yo/viewform.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!