Alexandru Tomescu @ CCS

Home $ Articole $ Alexandru Tomescu @ CCS

by | May 12, 2014 | Articole

Concert STRADIVARIUS cu Alexandru Tomescu si Eduard Kunz
Ești student la UMF Cluj? Nu rata ocazia să participi la un eveniment muzical extraordinar! Înscrie-te cât mai repede și rezervă-ți un loc!

Organizațiile studențești din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, sprijinite de conducerea Universității, au deosebita plăcere de a te invita la un eveniment cultural extraordinar: TURNEUL NAȚIONAL STRADIVARIUS – Concert cameral susținut de Alexandru Tomescu – vioară și Eduard Kunz – pian.

Spectacolul este gratuit pentru studenţii Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj – Napoca iar accesul se face pe bază de invitaţie, în limita locurilor disponibile. ATENȚIE!!! Numărul de locuri este limitat.

Dacă doreşti să participi, te rugăm să completezi acest formular ( https://docs.google.com/forms/d/1ZDXCWmraR-4rNa9m668BL39_hWSCWbfZKBR2bd-POLM/viewform) până miercuri, 14 mai 2014.

Evenimentul va avea loc miercuri, 21 mai 2014, începând cu ora 20:00 la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

* joi, 15 mai 2014, va fi afișată lista persoanelor care vor beneficia de invitație, precum și detaliile intrării în posesia acesteia.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!