Party deschidere Festivalul UBB

Home $ Party $ Party deschidere Festivalul UBB

by | May 12, 2014 | Party

Party deschidere Festivalul UBB @ The Soviet

Vine sesiunea si tu nu te-ai apucat inca de invatat sau trebuie sa predai licenta si inca nu ai scris nimic? Stai linistit, toate lucrurile au un inceput: a 3-a saptamana a lunii mai, Festivalul UBB si chiar si rave party-urile comuniste.

Marti, 13 mai, astrele se vor alinia in The Soviet pentru a putea sarbatori mai multe inceputuri decat v-ati putea imagina. Un party marca The Soviet in colaborare cu OSUBB promite sa va aduca atmosera rave a party-urilor comuniste cu ocazia deschiderii oficiale a Festivalului UBB: 3 saptamani de workshopuri, concursuri si distractie care nu te vor lasa nici o secunda sa deschizi cartile care s-au adunat pe biroul tau.
Tot ce trebuie sa faci e sa intri pe site-ul oficial al festivalului http://festivalubb.osubb.ro/ sa te uiti prin program, sa iti eliberezi agenda de orice activitate care poate fi amanata pe mai tarziu (mancat, mers la baie, sunat parinti etc.), sa vii la party si sa te distrezi alaturi de noi !
In cazul in care te-ai entuziasmat prea tare si ai uitat: marti, 13 mai, The Soviet, party deschidere Festival UBB, ora 22:00 !
Be there or be square !

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!