Sounds of Beams #5 @ Beams

by | May 13, 2014 | Party

Sounds of Beams 5th edition, Tzinah Night cu Adrianho si Vasiu

Intrare: libera pentru fete/ 10 Lei baietii

ADRIANHO :

Adrianho a mixat in cele mai importante cluburi din tara, aici amintind doar Kristal Glam Club (Bucuresti), Club Midi (Cluj), Kudos Beach (Mamaia), Zambara (Timisoara) si in strainatate in cluburi ca, Club Digital (Frankfurt-Germania) , Shanti (Moscova-Rusia) si Underground Future (Ljubljana, Slovenia) si a scos nenumarate releasuri la labeluri de prestigiu ca Tzinah Records, Cyclic Records si Quanticman printre multe altele. Dj al agentiei Cyclic este cu siguranta unul dintre cei mai promitatori artisti romani la ora actuala. Muzica lui se afla in playlist-ul multor dj de renume : Raresh, Livio & Roby, Tini, Marco Carola, Mihai Popoviciu si multi altii.

VASIU: 

Vasiu este unul din producătorii entuziaști ai noii generații, având influențe dintr-un spectru larg de genuri muzicale. La vârsta de 4 ani a început să cânte la pian, urmând ca în anul 2003 să-și canalizeze energia spre producția muzicala
Ultima piesa a sa, ”Colecția de nori”, va fi inclusa pe compilatia “Romantisme” lansată de Tzinah Records, alături de alti artisti talentati din intreaga lume.

Info/reservation: 0364/410400.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This