INFitness dă startul primei ediţii Living Fit

Home $ Sport $ INFitness dă startul primei ediţii Living Fit

by | May 15, 2014 | Sport, Știri Cluj

Asociaţia INFitness va da, pe 18 mai, startul primei ediţii a evenimentului de sportşi nutriţie “Living Fit”, la Cluj Napoca, pe stadionul Cluj Arena, în prezenţa a peste 1000 de participanţi. Sub deviza “Passion for a healthy life”, Asociaţia INFitness lansează prima ediţie a evenimentului Living Fit – primul concept de acest fel din Transilvania, ce reuneşte pe aceiaşi scenă sportul şi nutriţia.

Evenimentul, dedicat deopotrivă pasionaţilor şi amatorilor de spot are menirea de a promova un stil de viaţă activ şi echilibrat. Programul condus de 27 de instuctori de top, din 4 tări, cuprinde 56 de antrenamente şi clase precum: cycling, portdebras, kangoo jumps, capoeira, deepWork şi altele. Agenda este completată de 8 seminarii de nutriţie şi sănătate şi de o expoziţie.

Sportul înseamnă calitatea vieţii şi esenţa dezvoltării armonioase a întregului nostru viitor. Pasiunea pentru un stil de viaţă sănătos include automat sportul, întregul motor al sănătăţii. Ne datorăm nouă înşine să ne descoperim limitele propriului corp, să ne îmbunătăţim şi să ne prelungim viaţa, care este <drumul> iar sportul este <cheia> pentru a-l parcurge cu succes” – spune Lucian Moldovan, Gold Schwinn Cycling Instructor în cadrul evenimentului Living Fit.

Living Fit se doreşte primul pas dintr-un program mai amplu, organizat sub deviza Pasiune pentru o viaţă sănătoasă, prin care Asociaţia INFitness să promoveze în rândul publicului larg un mod de viaţă activ şi echilibrat din punct de vedere nutriţional. Înscrieri şi bilete, pe www.livingfit.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!