Steps @ Opera Română

Home $ Festivaluri $ Steps @ Opera Română

by | May 15, 2014 | Festivaluri

Festivalul Internaţional de Dans Contemporan „STEPS”

6 si 11 iunie 2014

Începutul lunii iunie aduce în premieră în viaţa culturală clujeană o nouă manifestare artistică de calibru: Festivalul Internaţional de Dans Contemporan „STEPS”. Un festival cu producţii de talie mondială dintr-un segment cultural extrem de important, dar aproape absent din peisajul cultural local.

Cele două spectacole eveniment prezentate în premieră pe scena Operei Române, în 6 şi 11 iunie, sunt dedicate atât iubitorilor de dans, cât şi celor neiniţiaţi încă în acest tip de reprezentaţie, oferindu-le şansa să se regăsească într-o exprimare culturală armonioasă şi relaxantă.

Corpul de balet al Operei Române deschide în 6 iunie Festivalul STEPS cu spectacolul de dans contemporan „Amor, amores”, prezentat în premieră mondială, în regia şi coregrafia maestrului Gigi Căciuleanu.

Iar în 11 iunie, în încheierea festivalului, Compania Cisne Negro din Brazilia, una dintre cele mai emblematice companii de dans contemporan din lume, va încânta publicul clujean cu un mozaic muzical şi artistic, într-un spectacol-regal al dansului.

Compania de dans Cisne Negro s-a făcut remarcată în cei 36 de ani de activitate la nivel mondial, prin originalitate, tradiție și inventivitate. Spectacolele lor sunt atent concepute şi mereu îmbunatăţite pentru a fi pe placul unui public exigent în materie de inovaţie artistică.

Biletele pentru spectacolele din cadrul Festivalului Internaţional de Dans Contemporan STEPS se pun în vânzare începând cu data de 16 mai şi pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală, din reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!