Xtreme Bar

Home $ Articole $ Recomandări $ Xtreme Bar

by | May 15, 2014 | Recomandări

Mereu suntem in cautare de localuri noi. Clujul sta foarte bine la acest capitol, oferta devine din ce in ce mai variata si nu poti sa spui ca nu ai unde sa iesi.

Zona Hasdeu este una aparte iar asta se datoreaza studentilor, fara indoiala. Desi pana nu de curand Piezişa era singurul punct de interes, in ultimii ani s-a dezvoltat şi strada Bogdan P. Hasdeu, au aparut localuri noi care mai de care, cat mai aproape de camine. Fiecare a venit cu un concept, oferte si “ceva in plus”. Noi am cautat un loc nou, friendly, in care sa te simti ca acasa. Asa am descoperit Xtreme Bar, un bar micut cu etaj si terasa, chiar la numarul 5.

Am intrat, am admirat toti peretii plini de grafitti si elementele legatura cu sporturile extreme, am ascultat muzica buna (funk, reggae, alternative) la o cafea si am povestit mai multe despre ce se va intampla acolo si care sunt preturile. Astfel am aflat ca se vor tine constant petreceri iar saptamana viitoare vom anunta si programul.

Am rasfoit meniul si am retinut urmatoarele oferte:
3 cafele + 1 gratis
3 beri ciuc/heineken + 1 gratis
happy hour intre 13 – 16 : 50% off
cafea + suc – 5 lei
cafea + croiassant – 6 lei

Au pana si bere Harghita (3,5 lei) iar la 4 lei shot-ul de tequila sau 5 lei cel de jager, am stabilit deja locul de incalzire pentru acest weekend 🙂

Pe timp de zi te poti relaxa pe terasa, inauntru la un joc pe xbox sau la etaj unde se afla masa de fusball. Apropo, jocurile sunt gratis 😉

Puteti intra in contact cu ei pe facebook sau la numarul 0740 035 392. Programul incepe de la 10 dimineata si tine pana tarziu in noapte, mai ales in weekend.

Voi ati fost la Xtreme? Cum vi se pare?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!