Radio Killer @ The Sin

Home $ Party $ Radio Killer @ The Sin

by | May 18, 2014 | Party

Radio Killer

Radio Killer a luat fiinta in septembrie 2009 si a debutat cu single-ul ‘Voila’.

La acea vreme a existat si o campanie de promovare – ‘Who is Radio Killer’ – care a alimentat o serie de zvonuri privind identitatea celor care se afla in spatele acestui proiect. Cei sapte membri Radio Killer au fost deconspirati unul cate unul pe site-ul oficial al formatiei, incepand cu Smiley si continuand cu Elefunk (Serban Cazan), Cell Block, Karie, Boogie Man (Don Baxter), Crocodealer (Alex Velea) si Paul Damixie.

La sfarsitul lui aprilie 2010, Radio Killer a lansat cel de-al doilea single, intitulat “Be Free”, care a reusit sa cucereasca noi teritorii ca Suedia, Finlanda, Danemarca sau Olanda.

In toamna anului 2010, apare cel de-al treilea single Radio Killer, “Lonely Heart”. Lansarea acestui single inseamna un capitol important din istoria Radio Killer: inceputul colaborarii cu Lee Heart. Artista se mandreste ca a cantat pe scena alaturi de Black Eyed Peas.

Single-ul “Lonely Heart” a intrat in vara lui 2011 in playlistul celui mai important post de radio din Marea Britanie, BBC 1.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!