Thomas Siffling & Petra Acker

by | May 19, 2014 | Articole

Thomas Siffling & Petra Acker @ Casa TIFF

Intrare libera

Din nou, jazz amețitor! Trompetistul Thomas Siffling și trio-ul său ne prezintă un jazz deosebit de limpede şi accesibil, caracterizat prin rigurozitate şi profunzime. Trio-ul Thomas Siffling se numără astăzi printre cei mai importanţi reprezentanţi ai scenei tinere de jazz din Germania, cu o enormă prestaţie creativă. Thomas Siffling jonglează cu succes între genurile muzicale și își completează stilul inconfundabil de Feel-Good-Jazz cu accente electro. Cu ocazia aniversării a 20 de ani, Trio-ul va concerta alături de cântăreaţa româncă Petra Acker, care datorită vocii ei inconfundabile s-a făcut remarcată pe scena muzicală din Cluj și București prin intermediul unor proiecte de jazz și funk. O seară de jazz româno-germană cu un sound proaspăt și un ritm antrenant, care ne vor fermeca şi îndemna la distracție.

Thomas Siffling a studiat trompetă jazz în Mannheim şi Stuttgart. A fost distins cu premiul Baden-Württemberg pentru jazz, a predat la Facultatea de Muzică din Saar şi este un trompetist căutat pentru a înregistra alături de nume mari ale scenei pop şi electro.

Petra Acker este o cântăreață de funk și jazz, originară din Brașov, Romania. Din 2005 pana in prezent a colaborat cu numerosi muzicieni de jazz si a infiintat mai multe proiecte de funk, soul și electro. Cele mai active in momentul de fata sunt The Others si Tzuc&Petzi.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This