X-Men: Days of future past

Home $ Cinema $ X-Men: Days of future past

by | May 20, 2014 | Cinema

Dacă The Amazing Spider-Man 2 a fost de-a dreptul dezamăgitor, X-Men: Days of future past încearcă să răscumpere toată păcatele făcute de un erou cu prea multe ecranizări asemănătoare. Days of future past marchează în primul rând revenirea în spatele camerelor de filmat a lui Bryan Singer, regizorul responsabil cu primele trei filme din seria X-Men. Acesta se întoarce pentru a ne oferi o poveste spectaculoasă care să combine viitorul cu trecutul, distribuția din seria veche cu cea din seria nouă, totul pentru un spectacol unic, menit să satisfacă orice iubitor de filme cu eroi si super eroi create după benzi desenate. X-Men:Days of future Past a apărut din nevoia de a continua atât seria terminată în 2006, cât și cea începută în 2011, dar și din dorința de aduce în fața publicului unul dintre cei mai puternici adversari ai mutanților.

Povestea in Days of future past are în centru apariția santinelelor, niște roboți uriași creași pentru a captura orice mutant de pe planeta. Când acest program guvernamental este pus în aplicare, nici un mutant nu mai este în siguranță, iar protejarea omenirii se transformă într-o vânătoare. Pentru a-i salva, Xavier și Magneto trebuie să lucreze împreună, însă succesul se află undeva în trecut, undeva unde numai Wolverine poate ajunge. Odată ajuns acolo, misiunea nu e atât de simplă pentru că Charles Xavier (Interpretat de McAvoy) s-a transformat după accident într-un rătăcitor, un mutant care nu mai crede în menirea sa de lider.

X-Men: Days of future past promite o experiență unică, o povestea complexă, prezentată spectaculos pentru a atrage atenția și celor care poate încă nu sunt fani ai acestor eroi. Distribuția e de nota zece, cu Hugh Jackman, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, James McAvoy și Ian McKellen în rolurile principale. Filmul are premiera la noi în țară pe 23 mai și vă sfătuim să nu-l ratați.

Articol scris de Marian Iuga, FilmSinopsis

X-Men: Days of future past
Site / Facebook / Trailer:

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!