Fotbal à la Cluj @ Baza Sportiva Unirea

Home $ Sport $ Fotbal à la Cluj @ Baza Sportiva Unirea

by | May 21, 2014 | Sport

Fotbal à la Cluj

23 – 25 mai 2014

Clubul de fotbal Viitorul Cluj Junior organizeaza in perioada 23-25 mai 2014, in Cluj Napoca, in Baza Sportiva Unirea, turneul de fotbal pentru copii si juniori „Fotbal à la Cluj”.

 La fel ca si celebra mancare clujeana “Varza à la Cluj” turneul se doreste sa devina un brand al orasului Cluj Napoca! Scopul Turneului „Fotbal à la Cluj” este promovarea fotbalului la nivel national si international, promovarea brandurilor si turismului clujean.

Turneul va fi parte integranta din activitatile organizate de Primaria si Consiliul Local Cluj-Napoca cu ocazia Zilelor Clujului, dand posibilitatea copiilor, parintilor, antrenorilor si celorlalti insotitori sa participe la activitatile sportive, culturale si recreative, care vor avea loc in aceasta perioada.

Estimam participarea la prima editie a 80 de echipe formate din copii cu varste cuprinse intre 6 si 13 ani ( 6 categorii de varsta : 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006). Pe langa echipe puternice din tara au confirmat prezenta echipe din Anglia, Ungaria si Republica Moldova.

Deschiderea oficiala a competitiei va avea loc vineri, 23 Mai ora 17, in P-ta Unirii, cand se va desfasura si o defilare a echipelor participante.

Premierea va avea loc in data de 25 Mai 2014 la ora 17 in Baza Sportiva Unirea.

Detalii pe www.fotbalalacluj.ro si pe www.facebook.com/fotbalalacluj.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!