Canyoning in Samothraki

Home $ Articole $ Recomandări $ Canyoning in Samothraki

by | May 22, 2014 | Recomandări

Canyoning-ul este acea aventura pe care daca o incerci o data nu mai scapi de ea. Mereu vei dori noi si noi provocari pentru ca este o aventura complexa: coborari in rapel, sarituri in marmite (bazine de apa adanci), tobogane cu apa, catarari, lacuri, cascade, etc. Daca la toate acestea adaugi apa de cristal, calda, peisaje incredibile, unde vezi deopotriva muntele si marea, atunci acest loc se numeste Samothraki.

Samothraki sau cum e denumita in Grecia: Insula marilor zei, este o mica insula de doar 17 km lungime din nordul marii Egee nu departe de Alexandoupolis.

Insula este probabil ultima dintre insulele grecesti care nu a fost atinsa de turismul de masa (accesul facandu-se cu ferriboat-ul care vine o data pe zi), locurile de cazare sunt discrete, terasele cochete, atmosfera ne aduce aminte de vremurile bune de la Vama Veche si 2 Mai, iar vinul specific acestei mici insule vulcanice are un anumit gust care il face deosebit.

Cele 11 canioane fac deliciul turelor de aventura de aici. 6 dintre aceste canioane pot fi parcurse de oricine fara o pregatire deosebita in prealabil, insa numai alaturi de o echipa de profesionisti si cu echipamente adecvate. Celelalte sunt canioane tehnice, unele dintre ele terminandu-se in mare, iar revenirea la tarm se face cu barca.

Adventure Center va propune sa descoperiti canioanele si plajele Greciei alaturi de o echipa de profesionisti care va pune la dispozitie tot echipamentul de care aveti nevoie, transport si cazare.

Mai multe detalii gasiti aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!