The Alchemists @ The Tube

Home $ Party $ The Alchemists @ The Tube

by | May 23, 2014 | Party

The Alchemists w/ Ugly Astronaut & Nerub

The Alchemists este o petrecere aparte, inspirată din cunoașterea științifică medievală – alchimia. Fiți pe pace însă, nu căutăm să transformăm metalele în aur și nici nu visăm la piatra filozofală. Ne-am propus în schimb să dezvoltăm în incinta “laboratorului nostru de chimie socială” o dependență de muzică bună, coagulând în jurul nostru o mare de oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru sunete, ritmuri și armonie. Petrecerile The Alchemists își propun să trezească în voi sentimente și idei pozitive. Și chef de socializare, desigur!

Miercuri, 28 mai, pentru că suntem vecinii Piezișei, o sărbătorim și noi, iar în cinstea ei organizăm o ediție specială The Alchemists. Invitatul nostru social și special este NERUB. Probabil îl știți. Dacă nu, îl veți cunoaște miercuri. Ce vă putem spune despre el sunt următoarele:

1. Îi plac experimentele, deci e de-al nostru;
2. Se joacă cu sunetele de câțiva ani buni, rezultatele concretizându-se în două reușite: albumul Untitled Journey 01, lansat anul trecut la București alături de Afo, Kazi Ploae și Subcarpați, prespectiv primul volum din SABAT;
3. Spirit pragmatic, Nerub știe ce face. Vă va convinge de asta miercuri. Are timp de la ora 15.00 până după miezul nopții.

Pe UGLY ASTRONAUT, caracterizat printr-un sound jazzy instrumental, solar, cu accente Nu Disco grooves, cu siguranță deja în cunoașteți. Și mai ales, îi recunoașteți muzica, specifică sâmbetelor lui Florar. El vă ajută săptămână de săptămână să călătoriți în timp, Astronautul nostru fiind mereu gata să se aventureze în noi călătorii, purtând cu sine un sound fluid, mobil, elastic.
“Every sound is a living organism in the galaxy that in a spiritual way is connected like a DNA chain. As dj-s we have to find these connections and offer these unique sounds to the fans”. U.A.

Fiindcă ne bazăm pe chimia socială și muzicală care va provoca reacții de fuziune între public și artist, vă așteptăm pe 28 mai la un day-time party care nu se încheie la asfințit!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!