Dixieland @ Club Midi - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi, Party

Dixieland @ Club Midi

Mihigh presents Dixieland w/ Priku & Herodot

Intrare: 20 Lei

Dixieland este un concept de petreceri cu muzica fina pentru cunoscatori numai cu invitati romani. Alaturi de Mihigh ,initiatorul proiectului,de data aceasta ii avem invitati pe Priku & Herodot

Herodot de mic copil a intrat in contact cu un mediu propice pentru a-si dezvolta pasiunea pentru muzica. La inceput impreuna cu Kozo, Cezar si Praslea a mixat la petreceri mai restranse dar apoi a urmat pentru el o ascensiune puternica avand ocazia sa fie in pupitru alaturi de dj de talie mondiala.

Priku este un tanar absolut talentat cu un groove care nu te lasa sa stai jos, se face mereu remarcat la Sunwaves si se bucura de aprecierea colegilor si clubberilor.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “ClujLife.com ma scoate din casa la… http://cjl.ro/MIZ” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.