#ClujulMerită

Home $ Știri Cluj $ #ClujulMerită

by | May 26, 2014 | Știri Cluj

Agenția Fapte și Asociația Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană au lansat în cadrul Photo Romania Festival, campania #ClujulMerită, pentru promovarea candidaturii municipiului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021. Primarul Emil Boc și președintele Consiliului Județean, Horea Uioreanu, au prezentat atuurile Clujului în această campanie și au transmis, simbolic, câte un mesaj de susținere. „Clujul – locul unde mă simt ACASĂ” este mesajul de susținere transmis de Emil Boc, în timp ce Horea Uioreanu consideră că „Clujul merită TOTUL!”.

Campania #ClujulMerită se derulează în perioada mai-octombrie 2014 și urmărește să strângă 15.000 de mesaje de susținere a candidaturii, atât de la clujeni, cât și de la vizitatorii orașului.

Fotografiile vor începe să fie postate de săptămâna viitoare pe site-ul clujulmerita.ro: „Am văzut că oamenii din oraș vor să se implice în proiectul Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană și ne-am gândit să le dăm posibilitatea să transmită un mesaj prin care să arate ce sau de ce merită Clujul să fie Capitală Culturală Europeană”, a declarat Florin Moroșanu, directorul Asociației Cluj Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană.

Mesajul campaniei este următorul: Cluj-Napoca este orașul din inima Transilvaniei și din inima locuitorilor săi. Clujul are locul său special în sufletul tuturor clujenilor, născuți aici sau adoptați.

Întrebați-i pe stradă, clujenii vor spune același lucru: „Clujul merită…” Totul. Merită să fie Capitală Europeană a Tineretului. Merită să fie Capitală Culturală Europeană. Este locul preferat pentru studiu, pentru muncă, pentru distracție, pentru viață.

Din acest gând s-a născut #ClujulMerită, proiectul foto gândit de o mână de entuziaști care vor să arate lumii că noi, clujenii, ne sprijinim orașul în cursa pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.

Timp de șase luni, din mai și până în octombrie 2014, veți vedea oameni de toate felurile fotografiați cu pancarte prin care ne transmit mesajul lor de susținere. Băieți și fete, tineri și vârstnici, uniți de același entuziasm: să arate de ce-s mândri de Cluj.

Dacă vă întâlniți cu fotografii noștri pe stradă, luați o pancartă, scrieți-vă gândul bun și zâmbiți!

Vreți să vă alăturați campaniei noastre? Luați o hârtie, completați #ClujulMerită și motivul în care credeți, rugați un prieten să vă facă o poză și trimiteți-ne-o!

Vom strânge toate fotografiile, le vom posta pe site-ul clujulmerita.ro și le vom arăta lumii întregi.

Suntem ambițioși: vrem să găsim 15.000 de oameni care cred că, într-adevăr, #ClujulMerită. Vă invităm alături de noi în familia clujeană!

Proiectul #ClujulMerită este dezvoltat de agenția Fapte alături de Asociația Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!