Festivalul de educație non-formală Improvision

Home $ Festivaluri $ Festivalul de educație non-formală Improvision

by | May 26, 2014 | Festivaluri

Festivalul de educație non-formală Improvision

30 mai – 1 iunie 2014

Centrul pentru Identitate și Promovare Culturală (CIP), respectiv Teatrul REACT, în parteneriat cu Organizația Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT) organizează prima ediție a Festivalul de educație non-formală Improvision, prima acțiune de acest gen care pune accent pe resursele creative și dorința de implicare socială a tinerilor. Evenimentul adresat atât elevilor cât și studenților din comunitatea clujeană se va desfășura în perioada de 30 mai-1 iunie. În deschiderea festivalului, cunoscuta artistă Ada Milea va susține luni, 26 mai, începând cu ora 19.30, în The Soviet, un concert dedicat Improvision.
De-a lungul celor trei zile de festival, tinerii clujeni sunt așteptați să participe la spectacole, concerte și numeroase ateliere prin care își pot dezvolta aptitudinile și talentele, cum ar fi: workshopuri de teatru, improvizație și arta mișcării, pictură, design vestimentar și design industrial, fotografie și jurnalism cultural, debate social, prezentări despre oportunitățile voluntariatului pentru tineri, învățarea acordării primului ajutor și multe alte acțiuni care promovează creșterea gradului de acțiune civică în rândul liceenilor și studenților clujeni.

Platforma Improvison a fost dezvoltată cu suportul unor parteneri ca: Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu, Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Casa Municipală de Cultură, Consiliul Județean al Elevilor Cluj, Inspectoratul Județean Cluj, , Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică “Octavian Stroia”, Liceul de Arte Plastice “Romulus Ladea”, Teatrul Național, Librăria Diverta, Centrul de Resurse pentru Comunitate Cluj și Support for Youth Development. Sponsorul oficial al festivalului este SDL Language Weaver.

Porgramul complet îl găsiți în afișul de mai jos și aici.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!