Coder Dojo @ Cluj Hub

Home $ Articole $ Coder Dojo @ Cluj Hub

by | May 27, 2014 | Articole

Lansare Coder Dojo – Cursuri de programare pentru copii

Prima sesiune CoderDojo se apropie! Pe 7 Iunie, invitam copiii cu varste cuprinse intre 7 – 15 ani sa participe la prima incursiune in lumea programarii si a tehnologiei intr-un cadru informal si atractiv, alaturi de mentori specialisti dedicati.

La CoderDojo copiii invata sa codeze si sa isi formeze o gandire logica si creativa, prin expunerea la metode de invatare, al caror succes se bucura de validare internationala.

Aici, copiii vor invata sa dezvolte jocuri, animatii, mici aplicatii, intr-un cadru creativ si atractiv, adaptat intereselor specifice varstei lor.

Coder Dojo Cluj isi propune sa insufle copiilor entuziasm fata de tehnologie si sa alimenteze curiozitatea si potentialul celor mici, transformand programarea intr-o experienta sociala, colaborativa si chiar distractiva.

Daca esti parinte sau cunosti un copil care doreste sa participe la cursuri, inscrie-l completand urmatorul formular: http://bit.ly/InscriereCoderDojoCluj.

Te asteptam impreuna cu copilul tau la prima sesiune, la care vei avea ocazia sa cunosti mentorii si sa simti spiritul CoderDojo!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!